Balletschool in Elst - Klassiek ballet en Flamenco  , de Balletboetiek

balletschool
'De Balletboetiek'

Dansstudio van Theater De KiK
Dorpsstraat 39
Elst El
Elst

Terug naar het de beginpagina

Laatste nieuws van de BalletboetiekDe Balletboetiek van Babs BroedersLocatie van de Balletboetiek in ElstHet rooster van de BalletboetiekWat kost het ?Neem contact op met de BalletboetiekVoor inschrijvingen en Algemen VoorwaardenKlassiek ballet voor groot en kleinFlamencodans  voor groot en kleinJazzDance ElstModerne Dans ElstKleding voorschriften en tipsVoorstellingen, presentaties, in de media etc...
 
 
Inschrijven

inschrijven voor ballet

U schrijft altijd in per dansseizoen. Een dansseizoen duurt gemiddeld 38 weken en loopt zoveel mogelijk gelijk met een schooljaar (basis onderwijs).

Een inschrijving is 1 dansseizoen geldig en loopt aan het einde van het seizoen af. U moet zich dus ieder nieuw dansseizoen weer opnieuw inschrijven.

Klik hier voor het inschrijfformulier. (PDF)

D
e Korte Cursussen duren 16 weken, deze worden vooraf aangekondigd. Kijk op het rooster of en welke Korte Cursussen er worden aangeboden. Voor de korte Cursussen gelden andere tarieven.

Proefles?
Een 1e proefles is altijd GRATIS kom een keer vrijblijvend meedoen of kijken in de dansstudio van Theater De KiK, Dorpsstraat 39 te Elst .

voor vragen over de inschrijvingen stuurt u een mail naar: babs@deballetboetiek.nl

 

Bij balletschool 'de Balletboetiek' wordt zorgvuldig omgegaan met uw privacy.

Voor het geven van lessen, het organiseren van evenementen, het administreren van uw deelname, het informeren en het kunnen innen van verschuldigde bedragen verwerken wij gegevens over u. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die noodzakelijk is voor benoemde doelen. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. Wij delen uw gegevens alleen met derden als u daar expliciet toestemming voor geven hebt, tenzij de uitwisseling verplicht is volgens de wet.

In onze privacyverklaring zie 'Algemene voorwaarde' is precies beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Heeft u vragen over uw privacy dan kunt u die stellen aan Babs of via het e-mail adres: babs@deballetboetiek.nl

 
Leuke links, andere websites en tips