Balletschool in Elst - Klassiek ballet en Flamenco  , de Balletboetiek

balletschool
'De Balletboetiek'

Dansstudio van Theater De KiK
Dorpsstraat 39
Elst El

Balletschl in Elst

Terug naar het de beginpagina

Laatste nieuws van de BalletboetiekDe Balletboetiek van Babs BroedersLocatie van de Balletboetiek in ElstHet rooster van de BalletboetiekWat kost het ?Neem contact op met de BalletboetiekVoor inschrijvingen en Algemen VoorwaardenKlassiek ballet voor groot en kleinFlamencodans  Elstjazz ballet Elst bij Babsmoderne dans ElstKleding voorschriften en korting bij Podium NijmegenVoorstellingen, presentaties, in de media etc...
 
 
Waar?


KultuurKafe in KultuurKlup  te Elst, Balletboetiek


Balletschool 'de Balletboetiek' huurt de dansstudio bij Theater De KiK aan de Dorpsstraat 39 te Elst (OverBetuwe)
Elst ligt centraal gelegen tussen Nijmegen (Noord) en Arnhem (Schuytgraaf) en Theater de KiK is op loopafstand van het Station Elst.

Het Theatergebouw is een plek waar muziek, dans en theater samenkomen. Met natuurlijk een theater aan huis. Hier worden diverse voorstellingen gegeven. Ook voor onze eigen dansvoorstellingen maken we gebruik van dit theater.

In de dansstudio beneden worden de danslessen gegeven.
Het is een fijne grote dansruimte met spiegelwand, een vaste balletbarre en een eigen kleedruimte met toilet.
Ook is er een foyer waar u gezellig iets kunt eten en drinken.

Op het plaatsje voor de ingang van Theater De KiK (binnen de hekken) kunt u uw auto of fiets parkeren. Of op het voormalig land van Tap, daar is een ruime parkeergelegenheid.

Het gebied rondom de garageboxen is van een andere eigenaar. Gelieve uw auto daar niet te parkeren.Onlangs is het gebouw flink verbouwd, komt u op 3 september a.s. naar de feestelijke opening tijdens onze gezamenlijke OpenDag?


Locatie Balletboetiek Elst

 
Leuke links, andere websites en tips