Balletschool in Elst - Klassiek ballet en Flamenco  , de Balletboetiek

balletschool
'De Balletboetiek'

Dansstudio van Theater De KiK
Dorpsstraat 39
Elst El

alletschol in Elst

Terug naar het de beginpagina

Laatste nieuws van de BalletboetiekDe Balletboetiek van Babs BroedersLocatie van de Balletboetiek in ElstHet rooster van de BalletboetiekWat kost het ?Neem contact op met de BalletboetiekVoor inschrijvingen en Algemen VoorwaardenKlassiek ballet voor groot en kleinjazz ballet in Elst bij BabsFlamencodans  voor groot en kleinmoderne dans ElstKleding voorschriften, korting bij Podium NijmegenVoorstellingen, presentaties, in de media etc...
 
 
Wie?

Babs Broeders - Balletschool Elst - De Balletboetiek

Balletschool 'de Balletboetiek' is een onderneming van Babs Broeders.

In 1997 studeerde ik af als dansdocente aan de
Dansacademie aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem , en startte ik met lesgeven. In Elst begon mijn loopbaan in 1998 bij de toenmalige balletschool 'Dans-Anne'. Sindsdien heb ik op diverse dansscholen, basisscholen en culturele instellingen de nodige ervaring op gedaan.

Met trots kan ik zeggen dat sinds augustus 2008 mijn eigen balletschool 'De Balletboetiek' een feit is.

Dansplezier speelt een grote rol in mijn lessen en beheersing van de danstechniek maakt het dansen nog plezieriger.

Door zelf te blijven trainen en bijscholingen te volgen probeer ik op de hoogte te blijven van de danstechnieken, lichamelijk inzicht en pedagogische mogelijkheden.

De Balletboetiek is ook aangesloten bij het NBDO Dansbelang de bond voor dansprofessionals.

Dansen is voor mij een liefde, en ook een soort fijne verslaving die bij mij nooit is overgegaan. Ik hoop dat ik mijn dansleerlingen ook van deze liefde kan laten meegenieten.

Babs.

 


foto: Danielle Corbijn

Britt de Vries

Afgestudeerd in 2016 aan de opleiding Docent Dans ArtEZ Dansacademie Arnhem.

Naast het lesgeven bij Babs Balletboetiek geef ik ook nog les in Kampen in verschillende stijlen zoals Modern, Funky-jazz, Klassiek en Pilates.
Het dansen en doceren is altijd al een fascinatie van mij geweest. Desondanks heb ik voor mijn dansopleiding nog een andere opleiding gedaan waar ik ook weg van was namelijk film. Beide zijn een grote passie voor mij dus ik probeer dan ook zo veel mogelijk een overlapping te maken tussen deze twee kunstdisciplines.

 

Nigel Koevoets

Studeert dit jaar af aan de Artez Dansacademie te Arnhem maar heeft al de nodige ervaring opgedaan op het gebied van lesgeven en dansen. Hij is ondermeer gespecialiseerd in Ballroom/ Latin- dans maar danst ook Klassiekballet, Modern en Jazz. Een veelzijdige danser dus!
In 2016 maakte wij al kennis met Nigel toen hij voor een Artez Project een choreo instudeerde met enkele leerlingen van de Balletboetiek.
Nigel verzorgt de lessen Modern voor volwassenen op maandag.

Leuke links, andere websites en tips